Campingvogn til salg

 

Vores campingvogn skal sælges, her kan du se mere om den:

 

 

Adria A 542PK sælges. Dejlig familievogn med dobbeltseng i forenden og 2 køjer i bagenden. Siddegruppen i midten kan endvidere redes op til yderligere 2 sovepladser. Indregistreret august 2003. Vognen er udstyret med blæservarme, 2 Heki tagluger, køleskab på 60 liter med lille fryser og køleskabsventilator som er god på varme dage. Køkkenet har 2 gasblus. Toiletrum med mulighed for bad, varmt og koldt vand.

 

 

Vognen sælges med et Isabella Capri lux fortelt, et Ventura XL delfortelt som er rigtig fint til korte ture, og en Fiamma markise på 4,10 m med sider og front. Desuden medfølger en Isabella Shadow solsejl, som kan sættes uden på markisen og dermed lave et stort skyggefuldt område. Endvidere medfølger 2 fortelttæpper, et som passer til Isabella forteltet og et som passer til Ventura forteltet og markisen

 

 

Campingvognen er udstyret med en Alko-undervogn som kører perfekt efter bilen. Der er ophæng til reservehjul under vognbunden. 3 af vinduerne er udstyret med kassetterollos. Vinduerne ved køjerne har rullegardiner og køkkenvinduet en persienne.

 

 

Vognen står i nærheden af Køge og kan beses efter aftale.

Pris 55.000 kr

 

Kontakt: 28 79 21 06 eller 41 18 22 93

 

Et kig igennem vognen, ned mod bagenden.

 

 

Siddegruppen, kan også bruges som 2 sovepladser

 

 

 

 

 

 

Isabella Shadow solsejlet kan sættes udenpå Fiamma markisen og derved skabe et stort skyggefuldt område foran campingvognen. Så er man ikke så afhængig af træer til at skygge.

 

Hvis du er interesseret så ring til os og aftal en fremvisning. Telefonnumrene er 28 79 21 06 eller 41 18 22 93